ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» παρουσιάζει την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο με την ορχήστρα «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής».

Η Ορχήστρα ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ύστερα από το περσινό της μουσικό οδοιπορικό «ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ η Ελλάς», συνεχίζει την ενασχόλησή της με το έντεχνο, λαϊκό, λόγιο τραγούδι και παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό διαχρονικών και αγαπημένων τραγουδιών, Σταύρο Ξαρχάκο, με τον τίτλο «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια».

Συμμετέχει η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Ώρα έναρξης: 21.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αφιέρωμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό  Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 9940699.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.politismos-ilioupoli.gr

 

Δημοσίευση 21/09/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.