ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ένα μοναδικό σεμινάριο με αποκλειστικές χορογραφίες
Με την Άννα Δημητράτου
Το εντατικό training της SUNNY SINGH BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, 4 μ.μ. – 9 μ.μ.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να διδαχθούν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν θεωρία, βηματολόγιο και χορογραφίες της Ακαδημίας.

Το σεμινάριο αυτό έχει σαν σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους φίλους μας που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας - αλλά και σε όσους μένουν στην Αθήνα αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα - να μπορέσουν να διδαχθούν τις χορογραφίες της Sunny Singh Bollywood Dance Academy…

Παράλληλα, μέσα από τα training αυτά θα προκύψουν οι προτεινόμενοι από την Sunny Singh Bollywood Dance Academy Greece μελλοντικοί δάσκαλοι του αναπτυσσόμενου αυτού χορού.

Το κόστος για το σεμινάριο είναι 50 ευρώ (Και 30€ για τα μέλη της Ακαδημίας)

• Το υλικό του training και κυρίως οι χορογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία της Sunny Singh Bollywood Dance Academy και δεν επιτρέπεται να διδαχθεί από τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Δικαίωμα να διδάσκουν τις χορογραφίες έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δάσκαλοι της Sunny Singh Bollywood Dance Academy.

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής:

Artistic Studio Oriental Expression
Λεωφ.Βουλιαγμένης. 272 Α (Δίπλα στο Athens Metro Mall,
στάση Metro Αγ. Δημήτριος, έξοδος Βουλιαγμένης).
Τηλ. 2109735888, κιν.6992553320
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.orientalexpression.gr , www.bollywoodfestival.gr

 

Δημοσίευση 04/09/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.