ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρίπολης δεδομένο ότι η 21η Σεπτέμβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ, διοργανώνει διήμερο επιστημονικών εκδηλώσεων 21 και 22 Σεπτέμβρη, Σάββατο και Κυριακή.

Συγκεκριμένα:

1. Στις 21 Σεπτέμβρη ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης θα γίνει Διάλεξη με θέμα την «ΑΝΟΙΑ» με ομιλητή τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο νευρολόγο-ψυχίατρο, διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Τρίπολης.

2. Την Κυριακή 22/09/2013 στην πλατεία Φλέμινγκ 9:00-13:30 το πρωί και 17:30-21:00 θα γίνει από επιστημονική ομάδα οκτώ εξειδικευμένων ιατρών, έλεγχος μνήμης για όσους συνδημότες μας το επιθυμούν.

Θα βαθμολογηθούν και θα αξιολογηθούν διαγνωστικά αποτελέσματα στις παρακάτω διαταραχές:

Α) Απουσία γνωστικής διαταραχής
Β) Ένδειξη γνωστικής ανεπάρκειας
Γ) Ελαφρά ανοϊκή διαταραχή
Δ) Μέτρια ανοϊκή διαταραχή
Ε) Σοβαρή ανοϊκή διατα

Ο έλεγχος θα γίνεται με ραντεβού στο τηλέφωνο  2109970055 στη νοσηλεύτρια κα Μεσσήνη Ζωή ή στο 2109970010 στον αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκη Χρήστο.

Επίσης θα υπάρχουν εξεταστήρια και για όσους δεν κλείσουν ραντεβού. Η δράση αυτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου δίνει την ευκαιρία στους συνδημότες μας να διαγνώσουν, να προλάβουν, να μετριάσουν ή ακόμα και να λύσουν προβλήματα άνοιας, με απόλυτα υπεύθυνες επιστημονικές θεραπευτικές μεθόδους από αξιόλογους επιστήμονες ιατρούς της νευρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρίπολης που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.                                                            

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΗΛ. 2109970009-010

 

Δημοσίευση 26/08/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.