ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση «Αλήθειες & Ψέματα» για τον Καρκίνο του Μαστού που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μαστού.

Η σημαντική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη γνωστή ομάδα «Οι Ηλιουπολίτισσες» και την ιδρύτρια Γωγώ Τσακογιάννη θα έχει ως κύριο στοιχείο τη διαδραστικότητα και την ενημέρωση μέσα από μία συζήτηση που στόχο έχει την καταπολέμηση του φόβου με όχημα την σωστή ενημέρωση από καταξιωμένους γιατρούς όπως είναι ο κ. Αλέξανδρος Αρδαβάνης, Παθολόγος - Ογκολόγος MD PhD, Διευθυντής - Επιστημονικά Υπεύθυνος Α΄ Παθολογικού - Ογκολογικού τμήματος ΓΑΟΝΑ "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ", ο Δρ. Παύλος Λαμπρόπουλος, Χειρουργός Μαστού, Επιστημονικά Υπεύθυνος Μονάδας Μαστού στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ, ο κ. Δημήτρης Λ. Τσιρώνης, Xειρουργός Mαστού - Γενικός Xειρουργός Διευθυντής Tμήματος Mαστού Iατρικού Kέντρου Π. Φαλήρου, ο Γιώργος Ανυφαντάκης, Ακτινολόγος - Ακτινοδιαγνώστης, αλλά και με την συμμετοχή της Ψυχολόγου MSc Στεφανίας Μπορούσα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα είναι ανοιχτή για το κοινό θα μιλήσουν επίσης γυναίκες που νόσησαν και μοιράζονται τις εμπειρίες τους, ενώ θα υπάρχει συμμετοχή του κοινού για διατύπωση ερωτημάτων ή κατάθεση εμπειριών.

Στόχος της εκδήλωσης σύμφωνα με την ιδρύτρια της ομάδας «Οι Ηλιουπολίτισσες» είναι η έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον Καρκίνο του Μαστού, η καταπολέμηση της διαρροής ψευδών πληροφοριών σχετικά με την ασθένεια, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και η καλλιέργεια μιας διαφορετικής οπτικής μακριά από τον κοινωνικό στιγματισμό και την περιθωριοποίηση που θα προετοιμάσει τις γυναίκες των επόμενων γενεών για μία διαφορετική αντιμετώπιση της ασθένειας.

Ώρα Προσέλευσης: 19:30
Ώρα Έναρξης: 20:00ηλ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.