ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Tην Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την Ασφάλεια των Δημοτών και Κατοίκων με τον Ταξίαρχο κ. Παπαγγέλη Άγγελο, Διευθυντή Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον Ταξίαρχο Χαλυβόπουλο Γεώργιο, Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον κ. Χαλκιαδάκη Γεώργιο, Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τον Αστυνόμο Β' κ. Συνωλά Ιωάννη, Διοικητής Τ.Α. Ηλιούπολης, τον Αστυνόμο Α' κ. Κασούνη Αθανάσιο, Διοικητής Α.Τ. Ηλιούπολης, τον Αστυνόμο Α' κ. Καλδίρη Αντώνιο, Τμηματάρχη Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τον Αστυνόμο Α' κ. Κακαβά Σωτήριο, Τμηματάρχη ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, τον κ. Μακρή Νίκο, Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Ηλιούπολης. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης κ. Χρήστος Καλλαρύτης.

Kατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος τα καίρια ζητήματα ασφάλειας για την πόλη και αναζητήθηκαν λύσεις επίλυσης των παραβατικών συμπεριφορών και της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών μειώθηκαν οι παραβατικές συμπεριφορές τους τελευταίους μήνες μετά από συνεχείς ελέγχους και λήψη προληπτικών μέτρων από την σημερινή δημοτική αρχή.

Αποφασίστηκε σε άριστο κλίμα συνεργασίας η οργάνωση μιας εκστρατείας ενημέρωσης επικεντρωμένης στην τρίτη ηλικία σε όλα τα ΚΑΠΗ της πόλης και σε ειδικές εκδηλώσεις ενημέρωσης για να προστατευθούν από συντονισμένες εγκληματικές ενέργειες εξαπάτησης μετά από περιστατικά τελευταίων χρόνων με παραπλανητικά τηλεφωνήματα που ωθούν ανθρώπους τρίτης ηλικίας να εξαπατούνται από εγκληματίες που υφαρπάζουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι τα μέσα τεχνολογίας και την ευάλωτη θέση ανθρώπων τρίτης ηλικίας.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσεων για την εξασφάλιση μεγαλύτερης ασφάλειας για τους δημότες και κατοίκους της πόλης ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο η αύξηση των περιπολιών σε 24ωρη βάση και η προσπάθεια επίβλεψης περιοχών της πόλης όπου παρουσιάζονται αυξημένα φαινόμενα εγκληματικών δράσεων όπως είναι το Χαλικάκι.

Δήμος Ηλιούπολης: Προτεραιότητα η Ασφάλεια με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.