ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ξεκίνημα της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού με φοβερές προεκτάσεις σε γειτονικούς λαούς και ορατή απειλή για γενικευμένη ανάφλεξη. Περισσότεροι από 41.534 οι νεκροί στη Γάζα – ανάμεσά τους 11.500 παιδιά κάτω των 18 ετών και περίπου 800 βρέφη.

Χιλιάδες οι ξεριζωμένοι που αναζητούν απεγνωσμένα καταφύγιο. Σοβαρά τα πλήγματα και στη Δυτική Όχθη με νεκρούς, τραυματίες. Στο γειτονικό Λίβανο οι νεκροί από τις Ισραηλινές επιθέσεις ξεπέρασαν τους 2.000 και δεν έχουν σταματημό. Ταυτόχρονα οι εκτοπισμένοι ξεπερνούν ήδη τις 116.000.

Οι πολεμικές επιχειρήσεις του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, στον Λίβανο και στην Υεμένη αποτελούν κινήσεις που συνιστούν νέα κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με απρόβλεπτες διαστάσεις και τραγικές συνέπειες για τους όλους τους λαούς και για τον ελληνικό ιδιαίτερα, που σε αντίθεση με την κυβέρνηση έχει πάρει θέση στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!

ΤΡΙΤΗ 15/10 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 18:00

Απαιτούμε:

· Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή.

· Την ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στους λαούς που «ματώνουν» εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.

ΤΟ Δ.Σ. της Ένωσης Ε.Β.Ε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.