ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στο Facebook σχολιάζει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει στους Ηλιουπολίτες η πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης που αφορά το νέο κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης & την επιβολή τέλους για τη αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων κ.λ.π.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Διάβασε το νέο κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα τη σελίδα 87.

νέος κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Ηλιούπολης

Να το εξηγήσουμε όμως λίγο... Όλοι εσείς που μέχρι σήμερα και σωστά καλούσατε την Υπηρεσία Καθαριότητας για να προγραμματίσετε την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών για να συλλεχθούν εγκαίρως, καλείτε να πληρώσετε μέχρι και 300 ευρώ ανά αντικείμενο. Δηλαδή αντί να τιμωρούνται οι παραβάτες την πληρώνουν οι ευσυνείδητοι πολίτες.

Με αυτές τις πρακτικές ούτε η καθαριότητα του Δήμου θα βελτιωθεί, ούτε τα ταμεία του Δήμου θα γεμίσουν.

Η καθαριότητα χρειάζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και πρόστιμα όπου επιβάλλεται και ΟΧΙ οριζόντια μέτρα που θα οδηγήσουν τους Δημότες να μην τηρούν το νόμο.

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.