ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Σήμερα και αύριο, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου μας δίνουν έναν καθοριστικό αγώνα στα δικαστήρια για την παραμονή τους στην εργασία και την μετατροπή των εργασιακών τους σχέσεων σε αορίστου χρόνου. Συνολικά 75 συμβασιούχοι θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες αυτές τις μέρες, οι οποίοι προσλήφθηκαν με συμβάσεις αορίστου χρόνο την περίοδο της πανδημίας.

H διοίκηση μας στήριξε κατ’ επανάληψη την παραμονή τους σε όσα δικαστήρια έλαβαν χώρα τα προηγούμενα χρόνια ώστε κανένας και καμία να μην μείνει χωρίς εργασία και να μείνουν στελεχωμένες οι κρίσιμες υπηρεσίες της καθαριότητας και του πρασίνου.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου μας βρίσκονται κατά συντριπτική πλειονότητα περισσότερα από 4 χρόνια στον Δήμο Ηλιούπολης παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, γεγονός που κάνει την παραμονή τους επιβεβλημένη.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να υποστηρίξει έμπρακτα το δίκαιο και αναγκαίο αίτημα των εργαζόμενων με απόφαση αποδοχής της αγωγής των εργαζόμενων και με την παρουσία της στα δικαστήρια χωρίς καμία προϋπόθεση. Αντίστοιχες αποφάσεις και μάλιστα ομόφωνες έχουν ληφθεί κατά το παρελθόν βοηθώντας καταλυτικά στην δικαστική διαδικασία.

Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε χωρίς προϋποθέσεις τον αγώνα των εργαζόμενων και να βρεθούμε δίπλα τους στις δικαστικές αίθουσες για να κρατηθεί ο Δήμος μας όρθιος.

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.