ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αν η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει ομαλότητα στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών χωρίς εργασιακή ειρήνη, είναι βαθιά γελασμένη. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με απόλυτη ευθύνη της Δημοτική Αρχής υπονομεύει πλήρως την ίδια τη λειτουργία του Δήμου και μας δημιουργεί έντονη ανησυχία σχετικά με το μέλλον.

Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση που θα προασπίζει την ασφάλεια και την υγεία των εργαζόμενων και θα εξασφαλίζει τα δικαιώματά τους. Η στρατηγική από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να αυξάνει την ένταση με τελεσίγραφα οδηγεί μόνο σε επιδείνωση των προβλημάτων και είναι δεδομένο πως με αυτόν τον τρόπο ζημιωμένοι θα βγουν πρώτα από όλα οι Δημότες.

Ενημερωθήκαμε πως το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) πραγματοποίησε έλεγχο στους χώρους του Δημαρχείο μετά από καταγγελία του σωματείου εργαζόμενων για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στους εργασιακούς χώρους λόγω της απουσίας κλιματισμού σε μέρες με παρατεταμένο καύσωνα.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα το πόρισμα του ελέγχου του ΣΕΠΕ και να προβεί επιτέλους στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος. Είναι αδιανόητο εν έτει 2024 οι εργαζόμενοι του Δήμου να πραγματοποιούν στάση εργασίας μετά το μεσημέρι για να διεκδικήσουν συνθήκες ασφάλειας στην εργασίας τους.

Σταματήστε την διαμάχη και λύστε τα προβλήματα τώρα!

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.