ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης από την πρώτη στιγμή απέδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές στο Δήμο Μαραθώνα, Δήμο Πεντέλης & Δήμο Διονύσου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με την πολύτιμη συμβολή της Εθελοντικής Ομάδας "Η Γειτονιά μας", της "Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης (Ε.Ο.Π.Π.Δ.Η)", της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης (Ε.Ο.Δ.Π.Η), την σημαντική βοήθεια Δημοτών και κατοίκων που έδειξαν το πνεύμα αλληλεγγύης που τους χαρακτηρίζει, εξασφάλισε την συλλογή και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (Ρουχισμός-Φαρμακευτικά Είδη-Τρόφιμα-Ζωοτροφές-Συσκευασίες με Πόσιμο Νερό) στις πληγείσες περιοχές.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γιώργος Βενετσανόπουλος έδωσε το "παρών" ως εκπρόσωπος του Δήμου στις παραδόσεις των ειδών πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πεντέλης, του Δήμου Νέας Μάκρης-Μαραθώνα και του Δήμου Διονύσου. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Πολίτη από το Δήμο Πεντέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Κομνηνάκης από το Δήμο Διονύσου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα λειτουργίας ΚΔΑΠ και Προγράμματος Εκπαίδευσης κα Μαρία Σπανού από το Δήμο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, ευχαριστήσαν τον Δήμο Ηλιούπολης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στις δύσκολες αυτές συγκυρίες.

Δήμος Ηλιούπολης: Πολύτιμη βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές

Δήμος Ηλιούπολης: Πολύτιμη βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές

Δήμος Ηλιούπολης: Πολύτιμη βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.