ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 για το έτος 2024 έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από τη Δημοτική Επιτροπή για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Από τις 08:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ειρήνης από Ανδρέα Παπανδρέου (Νησάκι) μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

-Από τις 10:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στους δρόμους όπου θα αναμένουν τα τμήματα που θα παρελάσουν, δηλαδή Ανδρέα Παπανδρέου από Κανάρια προς Νησάκι, Λεωφόρο Πρωτόπαπα από Ταχυδρομείο προς Νησάκι, αρχή Λεωφόρου Ειρήνης, οδός Πύργου και οδός Ισαύρων.

Επίσης, θα υπάρξει διέλευση εξόδου τμημάτων της παρέλασης στην οδό Μπουμπουλίνας (με κατεύθυνση προς Ελευθερίου Βενιζέλου και προς Μαρίνου Αντύπα), αλλά και στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως – λήξη Παρέλασης υπολοίπων τμημάτων).

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας ευχαριστεί που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού της Εθνικής Επετείου.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.