ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Για πρώτη φορά δημιουργείται στο Δήμο Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κάρολο Ιταλό μία πραγματική "Γέφυρα Επικοινωνίας" για Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας στις Γειτονιές της πόλης.

Οι Δημότες & Κάτοικοι της πόλης έχουν πλέον τη δυνατότητα με την αποστολή ενός email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να ζητήσουν "αυτοψία" στη γειτονιά τους και να οριστεί συνάντηση για πλήρη καταγραφή και δρομολόγηση εργασιών, συζήτηση και διαβούλευση, που θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής στις γειτονιές.

Η "Γέφυρα Επικοινωνίας" με τους Δημότες και Κατοίκους θα δώσει τη δυνατότητα και στις υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης να καταγράψουν πλήρως τα ζητήματα της καθημερινότητας και να ενταχθούν στο πλάνο δράσης και εργασιών.

Αυτοψία Τεχνικής Υπηρεσίας στην Ηλιούπολη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.