ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Αυτή την φορά ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 Happening στην Πλατεία Ανεξαρτησίας (ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ) για τα παιδιά από τις 11:30 π.μ έως τις 13:00 μ.μ, ενώ αμέσως μετά η αποκριάτικη ατμόσφαιρα συνεχίζεται από τις 13:00 μ.μ έως τις 15:00 μ.μ για τους μεγάλους με παραδοσιακό γλέντι, πλέκοντας γαϊτανάκι με παραδοσιακούς χορούς της Νάξου.

Στο "Μίνι Καρναβάλι" για τους μικρούς μας φίλους θα έχει ξυλοπόδαρους, Μασκότ, Face Painting, μπαλονοκατασκευές σερπαντίνες, χορό με συνοδεία DJ για παιδικό ξεφάντωμα, διασκέδαση και λιχουδιές.

Το Παραδοσιακό Γλέντι που θα ακολουθήσει πλέκοντας γαϊτανάκι με παραδοσιακούς χορούς της Νάξου θα διενεργηθεί από τον Χορευτικό Σύλλογο "Μέθεξις" με παραδοσιακές στολές. Θα υπάρχει Live Μουσική με τον Χρήστο Μαλισόβα στο Λαούτο, τον Βαγγέλη Κουμτσή στο βιολί, τους Κωνσταντίνο Τάσιο και Σπύρο Κούρα στο Κλαρίνο, ενώ ο Κωνσταντίνος Τάσιος θα είναι και στα Κρουστά.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μία ημέρα γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.