ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που η παράταξή μας ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου.

Παραλάβαμε ένα Δήμο προβληματικό οικονομικά (με μεγάλα ελλείμματα), οργανωτικά και λειτουργικά. Μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες ώστε να επανέλθει η Ηλιούπολη στο επίπεδο που της αρμόζει. Δυστυχώς η αντιπολίτευση, χωρίς να προτείνει τίποτα, διεξάγει έναν αγώνα απαξίωσης της Δημοτικής Αρχής χωρίς επιχειρήματα και αντιπροτάσεις, με ανυπόστατες κατηγορίες κατά του Δημάρχου σε προσωπικό επίπεδο που θίγουν τον ίδιο και τα μέλη της οικογενείας του σε βαθμό χυδαιότητας.

Η ανικανότητά της να διατυπώσει προτάσεις και να κάνει ουσιαστική κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής την οδηγεί στην επιλογή να εξαντλεί την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο σε άσκοπες προσωπικές επιθέσεις και προσχεδιασμένες αποχωρήσεις από αυτό μόλις ξεκινά η συζήτηση για τα θέματα ημερήσια διάταξης αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης.

Η αθώωση του Δημάρχου από την Δικαιοσύνη για τις υποτιθέμενες «ρευματοκλοπές», η μεγάλη επιτυχία συμμετοχής του Δήμου μας στον Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων της επένδυσης του Ελληνικού, οι επιτυχείς διαπραγματεύσεις του Δημάρχου με τους αρμόδιους Φορείς και Αρχές για τα αναγκαία έργα εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτισμού της πόλης και άλλων αναπτυξιακών παρεμβάσεων, η εκκίνηση των νέων αντιπλημμυρικών έργων, η έναρξη λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Λ. Ειρήνης, ασφαλτοστρώσεις , κ.α., φαίνεται πως δεν αρέσουν στην αντιπολίτευση.

Σε σχέση με την παρουσία της Αστυνομίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Ιουνίου, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι η Διοίκηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας από εκείνες τις δυνάμεις που δεν επιθυμούν την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και «ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα». Σε σχέση με τα καταγγελλόμενα από συγκεκριμένο τοπικό εκδότη θα αποφανθούν οι αρμόδιες Αρχές.

Εμείς θα συνεχίσουμε την δημιουργική πορεία μας για το καλό της Ηλιούπολης, ανοίγοντας ένα παράθυρο στις θετικές εξελίξεις που έρχονται και την αφορούν.

«Πρώτα η Ηλιούπολη»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.