ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

O Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στο Facebook, εκφράζει την δικαίωσή του για την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, που αφορά την υπόθεσή της ρευματοκλοπής που είχε κατηγορηθεί πριν τις Δημοτικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, όπου πήρε το χρίσμα του Δημάρχου του Δήμου Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ήταν πάνω απ' όλα ΗΘΙΚΟ ζήτημα για εμένα και σήμερα με την ΠΛΗΡΩΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ προσωπικά, αλλά και μέσα από εσάς που περιφρονήσατε την ξεκάθαρη δυσφήμηση των συστημάτων της Ηλιούπολης για δήθεν ρευματοκλοπή.

Επρόκειτο για ένα κατασκευασμένο ψεύδος με ηθικούς αυτουργούς και φυσικούς, που έλαβαν άνωθεν εντολές, υποκινήθηκαν άνθρωποι με σκοπιμότητες και προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου και να παραπλανήσουν τον κόσμο της Ηλιούπολης.

Έφθασαν κάποιοι να με αποκαλούν μέχρι και ρευματοκλόπο, να ακούω φήμες στα καφενεία από συνυποψηφίους μου, ενώ παραμονές της διεξαγωγής των εκλογών κάποιοι τόλμησαν να μοιράσουν φυλλάδια μέσα στη νύχτα, αποδίδοντας μου την κατηγορία της ρευματοκλοπής. Να μη μιλήσω για πληρωμένες διαφημίσεις στα social media και στην Google που επιδότησαν κάποια sites με την κατηγορία αυτή, με μόνο στόχο να με διασύρουν και να χάσω τις εκλογές.

O κόσμος έχει ένστικτο δικαίου και περιφρόνησε τα όσα δυσφημιστικά διαδόθηκαν, αλλά, όσο και να μου έλεγαν δικοί μου άνθρωποι να τους περιφρονήσω, δεν ήθελα να αφήσω κανένα στίγμα γύρω από το όνομά μου, πάνω απ' όλα για ΕΣΑΣ που με ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ.

Σας κοινοποιώ την απόφαση του δικαστηρίου και είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μου άνθρωποι και όσοι με γνωρίζουν ή βρέθηκα στις γειτονιές τους, δεν το πίστεψαν ποτέ.

Η Ώρα όμως της Δικαίωσης ήρθε για όσους διέπραξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συκοφαντική δυσφήμηση, μία ιδιαίτερη μάλιστα περίοδο όπου έθεσα υποψηφιότητα για το πρώτο αξίωμα της πόλης μου και επ' ουδενί δεν ήθελα να κουβαλάω αυτή την "σκιά" επειδή κάποιοι υποχθόνια, ύπουλα, μεθοδευμένα προσπάθησαν να με διαβάλλουν.

Όπως χρωστάω σε όλους εσάς την κοινοποίηση του εγγράφου αυτού που αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητα μου, έτσι χρωστάω και σε κάποιους άλλους που οργάνωσαν ένα σχέδιο για να κοροϊδέψουν τον Ηλιουπολίτη, διαφορετικές κοινοποιήσεις τις επόμενες ημέρες.

Γνωρίζω ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πολλές φορές δυσεύρετη, όταν υπάρχουν εκείνοι που δολίως την υποκρύπτουν, αλλά θα ολοκληρώσω την ανάρτηση αυτή από καρδιάς, δηλώνοντας ό,τι και προεκλογικά:
Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Όσο για το κόστος που πάλι παραποιώντας την πραγματικότητα επικαλούνται κάποιοι ότι πλήρωσα, αφορά το διαχειριστικό κόστος που σχετίζεται με τον έλεγχο της ΔΕΔΔΗΕ. Ας ρωτήσουν επιτέλους κι ένα δικηγόρο...

ΥΓ.: Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και θα συμβούλευα κάποιους που κάνουν μεγαλοεπίβολες αναρτήσεις ακόμη και σήμερα με συνεχόμενα ψεύδη απλά και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να είναι πιο επιδέξιοι.

ΩΣ ΕΔΩ!

Στάθης Ψυρρόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.