ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της...παθογένειας
Στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου ως "ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ" γιατί δεν προσκυνάνε και διεκδικούν τα αυτονόητα. Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο απαίτησε από το Σωματείο να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου του και να αποχωρήσει από αυτό.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Ψυρρόπουλος με Ναπολεόντιες τακτικές προσπαθεί να φιμώσει το Σωματείο Εργαζομένων και να το βάλει στο χέρι ώστε ανενόχλητος να ασκήσει την αντιλαϊκή πολιτική που έχει χαράξει. Θα έπρεπε να γνώριζε, ωστόσο, ότι για κάθε Ναπολέοντα ισοδυναμεί κι ένα Βατερλώ...

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης είναι στο πλευρό των Εργαζομένων του Δήμου, στηρίζει απόλυτα τα δίκαια αιτήματά τους, συμπαραστέκεται στην γυναίκα εργαζόμενη που μετέβη στο Νοσοκομείο λόγω θερμικής καταπόνησης από την έλλειψη  κλιματισμού στο Δημαρχείο σε συνθήκες καύσωνα, αλλά και σε όλες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους που δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους για μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την θερμική καταπόνηση και για ατομικά μέσα προστασίας για να δουλεύουν με ασφάλεια. Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στην ΤΑΒΙΘΑ που είναι απλήρωτοι, να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι, να μονιμοποιηθούν και να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό αντί να δίνουν σε εργολάβους τα έργα και να τα πληρώνουμε οι δημότες  χρυσάφι.

Επίσης διεκδικούμε να συντηρηθούν τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια ώστε να γίνουν κατάλληλα και ασφαλή για τα παιδιά  μας.

Καλούμε τον λαό της Ηλιούπολης να σταθεί αλληλέγγυος στους ανθρώπους που με αντίξοες συνθήκες μαζεύουν τα σκουπίδια, πρωτοκολλούν τα αιτήματά μας, εκπαιδεύουν και μεγαλώνουν με αγάπη τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς, φροντίζουν το πράσινο της πόλης με ήλιο και βροχή, με καύσωνα και χιόνια.

Να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας και να είμαστε όλοι στο πλευρό τους

την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 12:00μ.μ.στο Δημαρχείο

στη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο. Να είμαστε εκεί να στηρίξουμε  τα δίκαια αιτήματά τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
(ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.