ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο κ. Ψυρρόπουλος με σημερινό του βίντεο ασύλληπτης υποκρισίας συνέχισε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να συκοφαντεί με ψευδείς ισχυρισμούς και στοιχεία που δεν εμφανίζει γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν. Ενδεικτικά και μόνο ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέλαβε στις αρχές του χρόνου άγγιζαν το 1.082.485 ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε στις αρχές του έτους αναφέρεται ρητά πως τα ταμειακά διαθέσιμα που πέρασαν από το 2023 στο 2024 ήταν ύψους 2.562.127,61 ευρώ.

Είναι ανώφελο για οποιονδήποτε να ασχοληθεί περισσότερο με όσα ο ίδιος ψευδώς καταμαρτυρεί. Όμως είναι κρίσιμο να πούμε στους δημότες την αλήθεια που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Τις προηγούμενες ημέρες συγκάλεσε σε συνεδρίαση την δημοτική του ομάδα εισηγούμενος τη μη στήριξη των συμβασιούχων εργαζόμενων στα επόμενα δικαστήρια, δηλαδή την απόλυσή τους. Η δημοτική ομάδα του κ. Ψυρρόπουλου έκανε δεκτή την πρόταση του, δηλαδή την απόλυση 140 εργαζόμενων του Δήμου μας.

Όλα αυτά συμβαίνουν για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Πως θα μείνουν στον δρόμο 140 οικογένειες, πως θα αποψιλωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου από προσωπικό και θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες και πως θα εκτοξευτούν τα δημοτικά τέλη που συγκρατήσαμε σε συνθήκες κρίσης.

Κ. Ψυρρόπουλε δεν σας τα έμαθαν σωστά, ο ψεύτης ούτε τον πρώτο χρόνο χαίρεται.

έσοδα Δήμου Ηλιούπολης

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.