ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Δύο διαρρήκτες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, ο ένας εντοπίστηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο όπου είχε κρυφτεί. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας 18 Μαρτίου 2024.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έλαβαν σήμα για διάρρηξη σε χώρο γραφείων όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν βιοτεχνία ρούχων και αξεσουάρ. Μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που έβγαινε από το κτίριο, έναν 22χρονο. Έπειτα από αναζητήσεις και συνεργασία με συναδέλφους τους από το ΑΤ Ηλιούπολης, εντόπισαν και τον συνεργό του, 30 ετών, ο οποίος ήταν κρυμμένος κάτω από ένα ΙΧ σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν βγει και οι κάτοικοι στα μπαλκόνια και καθοδηγούσαν τους αστυνομικούς προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι δύο δράστες είχαν κλέψει σωλήνες χαλκού και καλώδια από τη βιοτεχνία, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.