ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μετά από αίτημα εκατοντάδων πολιτών δόθηκε παράταση στη Δημόσια Διαβούλευση για να μπορούν οι δημότες και κάτοικοι να καταθέτουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το Νέο Σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης.

Η διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης έχει ως στόχο την συμμετοχή των δημοτών και κατοίκων στη σύνταξη του Νέου Κανονισμού Καθαριότητας για τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης, τον καθορισμό των αναγκών καθαριότητας και τον επαναπροσδιορισμό καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τόσο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης, όσο και των δημοτών και κατοίκων.

Αφού ολοκληρωθεί η Διαδικασία Διαβούλευσης, θα εξεταστεί ο Νέος Κανονισμός Καθαριότητας από τη διοίκηση του Δήμου με την προσθήκη των χρήσιμων παρεμβάσεων των Δημοτών και Κατοίκων και θα εισαχθεί το σχέδιο έγκρισης του Κανονισμού Καθαριότητας ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κανονισμός Καθαριότητας που μπορείτε να αναζητήσετε παρακάτω αποτελεί σχέδιο υπό επεξεργασία και θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες οι προτάσεις και παρατηρήσεις Δημοτών και Κατοίκων για μία καλύτερη και πιο καθαρή πόλη.

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, προσθέτοντας τις προτάσεις και τα σχόλιά σας ή να αποστείλετε σχετικό email με τις παρατηρήσεις σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 24:00.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.