ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δήμαρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου στα social media:

«Σχετικά με αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το Νέο Κανονισμό Καθαριότητας, διατυπώθηκαν απόψεις σχετικά με το ύψος των τελών αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων.

Παρά την σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς της καθαριότητας παραμένει σημαντικό το πρόβλημα των ογκωδών (μπάζα, οικοδομικά υλικά, οικιακός εξοπλισμός, στρώματα κτλ).

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος διατυπώθηκαν προτάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με το ύψος των τελών αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με το προτεινόμενο ύψος των τελών αποκομιδής των ογκωδών και γι' αυτό όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσης και ενταχθεί κατόπιν ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχέδιο έγκρισης του Κανονισμού Καθαριότητας, το ύψος του δεν θα έχει σχέση με τα κόστη που προτείνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι παρά τις προτάσεις των υπηρεσιών τα κόστη αποκομιδής θα είναι έως 50 ευρώ στη μεγαλύτερη αποκομιδή, ενώ στον κανονισμό Καθαριότητας κυριαρχούν σημαντικά στοιχεία όπως είναι η επικέντρωση στην πολιτική ανακύκλωσης.

Μέσα σε 103 σελίδες, δυστυχώς κάποιοι φρόντισαν να απομονώσουν μία γραμμή μιας σελίδας, που αναφέρεται στα προτεινόμενα κόστη τελών αποκομιδής ογκωδών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Λόγος είναι στο Δημότη και με αυτόν τον τρόπο θα πορεύεται πάντα η σημερινή Δημοτική Αρχή».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.